Consultia Grup
Totul despre DECLARATIA DE VALOARE. Consulatul Italiei

Important: Acest site web este proprietatea exclusiva a S.C. Consultia Grup S.R.L. si nu are nici o legatura cu Reprezentantele Consulare ale Ambasadei Italiei din Romania si nu reprezinta in nici un fel pozitia acestora. Apelarea la serviciile noastre de consultanta si asistenta contra-cost in pregatirea dosarului pentru obtinerea declaratiei de valoare este in intregime la latitudinea solicitantilor.
acasă / verificarea dosarului

Cine este Consultia Grup
Ce riscati daca nu apelati la un serviciu profesional
Garantia noastra (sau ce nu riscati)
Modalitati concrete de preluare a documentelor

Tarife servicii (consultanta, verificare, traduceri, reprezentare consulat)

Cine este Consultia Grup

CONSULTIA GRUP SRL este o societate de consultanta si asistenta care si-a facut o profesiune de credinta din a oferi clientilor sai servicii profesionale de calitate, intr-un timp foarte scurt si la preturi fara concurenta.

OBIECTIVUL NOSTRU este satisfacerea tuturor nevoilor si exigentelor persoanelor care doresc sa obtina ‚Declaratia de Valoare” si vizeaza selectia si plasarea fortei de munca din sectorul medical din Romania in structuri sanitare din Italia si facilitarea accesului oricarei persoane la piata locurilor de munca din strainatate. Noi stim foarte bine ca doar acele servicii care corespund atat din punct de vedere al reglementarilor in vigoare, cat si in ceea ce priveste satisfacerea exigentelor, nevoilor si asteptarilor clientilor-parteneri vor fi considerate servicii de calitate.

Ce riscati daca nu apelati la un serviciu profesional

Dosarul pentru obtinerea declaratiei de valoare poate fi refuzat pentru cea mai mica neclaritate sau neconcordanta a datelor sau pentru incalcari ale regulamentului privind regimul juridic al actelor de studii. In functie de situatie, pot fi cerute orice alte documente care sa confirme sau sa explice cazul in speta, sau care sa dovedeasca autenticitatea documentelor prezentate, identitatea solicitantului si oportunitatea operatiunii. Astfel, se poate  solicita certificatul de căsătorie (pentru a vedea când a avut loc o schimbare a numelui), actul de identitate sau, dupa caz, permisul legal de sedere al titularului (“permesso di soggiorno”). Neprezentarea unuia dintre documentele cerute poate atrage respingerea dosarului. Trebuie avut in vedere ca solicitantul care a ratat ocazia de a depune documentatia nu va mai putea face o alta programare.

Garantia noastra (sau ce nu riscati)

Exista anumite detalii care trebuie urmarite cu multa atentie, necesitand o buna cunoastere a procedurii urmarite de reprezentantele consulare. Inexistenta tuturor stampilelor pe actele de studiu (datorata insuficientei secretarelor care completeaza actele de studiu), a semnaturilor presedintilor comisiilor de examinare, imperfectiuni in completarea apostilelor (datorita delegarii competentelor institutiilor indrituite sa aplice Apostila conform Conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961, ilizibilitatea detaliilor (datorită deprecierii în timp a hârtiei sau a faptului că diploma a fost îndoită, pliata), imperfectiuni in relieful stampilei - timbru sec - aplicate prin presare (in cazul diplomelor emise cu multi ani in urma acest relief nu se mai simte la pipăit), dezlipirea fotografiei si degradarea elementelor stampilei de legatura si inexactitatea sau neconcordanta datelor personale sunt doar cateva din elementele de interes primordial in analizarea dosarului.
Necunoasterea sau tratarea superficiala in intocmirea dosarului pentru obtinerea “Declaratiei de Valoare” va pot aduce grave prejudicii precum pierderea programarii, consum de energie si nervi, costuri nejustificate si timp pierdut.

Modalitati concrete de preluare a documentelor

Pentru o analiza completa si pertinenta a documentatiei recomandam sa ne fie trimise  dosarele cu actele in original, daca doriti in schimb informatii cu caracter general ne puteti trimite si copii xerox ale documentelor.

Documentele originale se predau pe baza de contract si proces verbal de primire-predare, asigurand in felul acesta maxima siguranta in tratarea acestor probleme.  

Tarife servicii
(consultanta, verificare, traduceri, reprezentare consulat)

Fiecare client are o situatie particulara in ce priveste numarul de documente de procesat sau de analizat, procedurile efectuate sau cele care urmeaza a fi efectuate.
Pentru o cotatie reala de pret, va rugam sa ne contactati folosind coordonatele noastre din pagina “Contacteaza-ne acum”, urmand a primi estimarea de pret in cunostinta de cauza si in cel mai scurt timp.

Pe langa serviciile de consultanta, va reamintim ca puteti apela la noi si pentru traduceri autorizate, reprezentare consulat (in cazul in care titularul nu are posibilitatea de a se deplasa in Romania), precum si orice alt serviciu la cerere.

PROMOTIONAL:
In perioada octombrie-decembrie 2006, pretul pentru verificarea completa a unui dosar standard pentru obtinerea Declaratiei de Valoare pentru actele de studii pentru asistente medicale in vederea prezentarii la consulat este de 200 de lei noi (2.000.000 lei vechi).

Fiecare dosar va primi un raport de expertiza din partea specialistilor nostri, care pe langa constatarile propriu-zise, va contine si un set de recomandari pentru corectare ulterioara, in cazul in care acest lucru se impune.

 

Versiune: romana | italiana

harta siteConsultati coordonatele de contact sau sunati acum la +40 730 33 70 00 pentru consultanta initiala gratuita
apostileromania2010 apostileromania2010

Recomanda unui prieten website-ul Declaratia de valoare-Consultatul ItalieiClick aici Click aici Traduceri.biz Click aici

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!