Consultia Grup
Totul despre DECLARATIA DE VALOARE. Consulatul Italiei

Important: Acest site web este proprietatea exclusiva a S.C. Consultia Grup S.R.L. si nu are nici o legatura cu Reprezentantele Consulare ale Ambasadei Italiei din Romania si nu reprezinta in nici un fel pozitia acestora. Apelarea la serviciile noastre de consultanta si asistenta contra-cost in pregatirea dosarului pentru obtinerea declaratiei de valoare este in intregime la latitudinea solicitantilor.
acasa / programari online

Cateva detalii despre inscrierea pe internet
Recomandari privind abordarea respectiva
Avantajul de a te inscrie prin noi

 

Cateva detalii despre inscrieriea pe internet

Programarile se fac o data sau de cel mult de doua ori pe an. Ratarea unei astfel de ocazii va poate face sa pierdeti timp pretios din viata dumneavostra. Trebuie stiut ca cei carora li se refuza dosarul din cauza erorilor in intocmirea acestuia, risca imposibilitatea de a mai face o alta programare (practic se asteapta urmatoarea sesiune de programari, plus timpul de asteptare dintre sesiunea de programari si data propriu-zisa a programarii).

Datorita faptului ca timpul scurs de la ultima sesiune de programari (din mai 2005) si pana in martie 2006 este ceva mai putin de un an de zile, in aceasta perioada se vor acumula un numar foarte mare de cereri de declaratii de valoare, fapt care va face cu siguranta ca urmatoarele sesiuni de programari sa fie printre cele mai grele de pana acum.

Recomandari privind abordarea respectiva

Noi va recomandam sa porniti aceasta actiune din timp, pentru a nu intra in criza de timp si sa apelati la expertii nostri care au acumulat o experienta foarte buna de-a lungul timpul in tratarea acestor probleme.  Va recomandam sa ne contactati chiar de astazi pentru contractarea acestui serviciu, deoarece numarul de clienti pe care il putem deservi este limitat. In plus, cei care beneficiaza de contract incheiat din timp, vor avea sansa de a fi programati la o data cat mai aproape de luna martie 2006.
Daca totusi nu sunteti convinsi de serviciul nostru si doriti sa experimentati personal programarea online din data respectiva, va sugeram sa va inarmati cu foarte multa rabdare, tenacitate, energizante si nu in ultimul rand, mai multe calmante...

Avantajul de a te inscrie prin noi

Dosarul pentru obtinerea declaratiei de valoare poate fi refuzat pentru cea mai mica neclaritate sau neconcordanta a datelor sau pentru incalcari ale regulamentului privind regimul juridic al actelor de studii. In functie de situatie, pot fi cerute orice alte documente care sa confirme sau sa explice cazul in speta, sau care sa dovedeasca autenticitatea documentelor prezentate, identitatea solicitantului si oportunitatea operatiunii. Astfel, se poate  solicita certificatul de căsătorie (pentru a vedea când a avut loc o schimbare a numelui), actul de identitate sau, dupa caz, permisul legal de sedere al titularului (“permesso di soggiorno”). Neprezentarea unuia dintre documentele cerute poate atrage respingerea dosarului. Trebuie avut in vedere ca solicitantul care a ratat ocazia de a depune documentatia nu va mai putea face o alta programare.

Versiune: romana | italiana

harta siteConsultati coordonatele de contact sau sunati acum la +40 730 33 70 00 pentru consultanta initiala gratuita
apostileromania2010 apostileromania2010

Recomanda unui prieten website-ul Declaratia de valoare-Consultatul ItalieiClick aici Click aici Traduceri.biz Click aici

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!